Lyonin vaihto on päättynyt, mutta blogi jatkuu aina vaan.

lauantai 3. huhtikuuta 2010

Ostakaa makkaraa

Todettakoon näin heti alkuun että arvostan Marja Tiuraa vähemmän kuin halpaa makkaraa. Ja uskoisin, että tämän arvostuksen jakaa tällä hetkellä koko porvarihallitus. Tiura pelasi tuplaa ja kuittia, hävisi, ja sai suututettua Arto Merisalon niin, että tämä uhkaa paljastaa kaiken sen paskan mitä tietää porvarihallituksesta. Voi pojat, mahtaa Jyrki kataista ja Matti Vanhasta vituttaa.

Suomen vaalirahoituskohua on käsitelty pian kolmatta vuotta, ja loppua ei näy. Jollain uskomattomalla tavalla jostain aina löytyy joku uusi sotku- juuri kun pohjan luultiin tulleen vastaan. Koko vyyhtihän lähti purkautumaan kun Timo Kalli (kesk.) kertoi 7.5.2008, ettei hän ajatellut tehdä vaalirahailmoitusta kun siitä ei saa rangaistusta. No, tästä se lumipallo lähti pyörimään. Nyt 2 vuotta myöhemmin on paljastunut, että politiikan huipulla pyörii erilaisia self-made maneja joiden tehtävänä on tuoda lasteittain rahaa politiikkaan. Ja tämä Tiuran tapaus nyt oli viimeisin näytös.

Minä jonkin verran ihmettelin, miksi Marja Tiurasta ei tehty ministeriä viime vaalien jälkeen. Laimeita arvauksia olivat hänen hankala luonteensa ja vähäiset järjenlahjansa, tosin se ei estäisi nykytiedon valossa esimerkiksi opetusministerin tai liikenne- ja viestintäministerin pestin hoitamista. Nyt selvisi kuitenkin syykin- Tiura pelasi kovaa peliä ja hävisi, kun yritti kiristää itselleen ministerinpaikkaa.

Periaatteessahan kyse on Keskustan ja Kokoomuksen sisäpolitiikasta. Loikkaavat kansanedustajat eivät ole millekään puolueelle ennenkuulumattomia, ja tämänkin sotkun kepu ja kokkarit olisivat voineet hoitaa siististi keskenään. Mutta miten helvetissä tässä nyt taas kävi näin, että poliittisen skandaalin keskiössä on paitsi porvarihallitus, myös Arto Merisalo? Miten, miten miten se ukko pomppaa jokaisessa poliittisessa kriisissä ulos vieterilaatikostaan?

Se, että porvarihallitus kyntää korruptioskandaalista toiseen, ja se, että kykypuolueen Ike ja Tiura ovat korruptiorikoksista poliisikuulusteluissa ja se, että Matti Vanhanen on poliittista ongelmajätettä voisi olla mahdollisesti tavoiteltava asiain tila kaltaiselleni sitoutumattomalle liberaalille ruskean puolueen edustajalle. Mutta kun ei. Tämä kaikki on vain ja ainoastaan Perussuomalaisten pussiin pelaamista.

Vihreät ja persut ovat ainoat puolueet jotka eivät ole uponneet tähän korruptioskandaaliin. K&K ovat ystävällismieliseti kieltäneet hallituspuolue vihreitä sanomasta asiasta yhtään mitään (hallituspaikka, nääs) joten porvarihallitus tekee persujen vaalikampanjaa. Mitäs luulette- olisikohan persujen eduskuntavaalikampanjan teemana maahanmuuttajat kuriin ja stop seteliselkärankaisille?

Ja miksei se menisi ihmisiin. Koska kun touhua nyt katsoo, niin näyttää ihan oikeasti siltä, että porvarihallitus on täysin ostettavissa oleva ryhmä ketkuja. Porvarihallituksen hiihtoliitolta lainaama tiedotusstrategia on lisäksi taannut sen, että tätä lystiä on nyt riittänyt kaksi vuotta, ja tulee kyllä jatkossakin piisaamaan. Miksei tulisi. Ja nyt kaikkien aikojen kummisetä, talousrikollinen Arto Merisalo uhkaa julkistaa kaikki nauhoittamansa puhelut johtavien poliitikkojen kanssa. Jos minä olisin Arto, niin odottaisin vielä ainakin puoli vuotta, ja noistaisin tunnelmaa muutamilla maistiaisilla. Saisi vaalien alla ainakin vipinää porvareihin. Ja Persut vaalivoittoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti