Lyonin vaihto on päättynyt, mutta blogi jatkuu aina vaan.

tiistai 22. syyskuuta 2009

Kuvia! Kuvia! Kuvia!

Jostain syystä hotlinkkaaminen ei onnistu bloggerin ja picasan välillä. Mutta kuvat sijaitsevat osoittessa http://picasaweb.google.com/saloniemi, käykäähän kurkkaamassa.

Hostellissa asuu itseasiassa nyt turistisesongin kaikottua melkolailla pelkästään kaltaisiani ihmisiä jotka joko etsivät kämppää tai odottavat pääsevänsä muuttamaan.

Harjoitteluhommelit on hoidettu nerokkaasti koululla. Luokkia jakaa respan täti. Luokan saa kahdeksi tunniksi kerrallaan, avain annetaan henkilökorttia vastaan. Kun kaksi tuntia on tullut täyteen, tulee joko seuraava käyttäjä häätämään tai voi jatkaa harjoittelua niin kauan kunnes käsky käy. Tällä ehkäistään tehokkaasti korkokenkäviulistien kymmentuntiset harjoittelusessiot kahvilassa. Sitten kun on tullut heitettyä ulos, voi korttinsa viedä uudestaan jonoon ja saada toisen kaksituntisen. Tämän lisäksi on vielä soitinryhmien omia luokkia, jotka ovat vain soitinryhmien tai tiettyjen opettajien oppilaiden käytössä.

Tänään pitäisi lähteä tulevan kämpän nykyisen asukkaan läksiäisiin käymään.

7 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia!

  Kivalta näyttää kaupunki ja varsinkin kampus. Mä niin tuun sinne käymään.

  -r

  VastaaPoista
 2. moro. eikös kaupunginhotelli ole kaupungintalo?

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia! sanoo Elina

  VastaaPoista
 4. Harri: Kyllä on, ja siitähän on se ikäkulu vitsi amerikkalaisista turisteista mitkä etsivät ranskan suurinta hotelliketjua Hôtel de Villeä... Viimeinen yö hostellissa, Yebaa! Kiva kun te kaikki luette tätä.

  VastaaPoista
 5. korkokenkäviulistit??? mitä sulla on meitä vastaan?? :P kyllä ne ennemmin on tennarisellistit, jotka "treenaa kopissa", vaikka ovatkin kahvilla. :D

  VastaaPoista
 6. Helmi: Mua ylipaataan riipii huono harjoittelu. ITse olen taalla huomannut etta 2*2 tunnin harjoittelusessio on huomattavasti tehokkaampi kuin se kokopaivan notkuminen R-talolla. Kun tietaa etta kamppa lahtee alta niin tulee 1. pidettyaq vahemman taukoja 2. harjoiteltua oikeita asioita 3. harjoiteltua paremmin. Nain aikaa saastyy ja kaikilla on paljon parempi mieli, ja muutkin saavat harjoitella.

  VastaaPoista